3 Aralık 2012 Pazartesi

Koskoca (!) Fenerbahçe Kulübü



Koskoca Fenerbahçe kulübü diyoruz. Kendi içlerinde "biz bize yeteriz" diyorlar. Sen sana yetiyorsan, başkalarının yaptıkları ile bu kadar ilgilenmemelisin. Fenerbahçe kesinlikle kendi büyüklüğüne ve tarihine yakışmayacak davranışlar içerisinde.

Aykut Kocaman, anlamsız yere her açıklamasında Fatih Terim'e göndermeler yapıyor. Fatih Terim, bu göndermelere tecrübesinden olacak ki gayet soğukkanlılıkla cevap veriyor. 10 sene önceki Fatih Terim olsaydı, belki de olay çok daha ateşli hale gelirdi.

Neyse. "İyi ki bir UEFA kupaları var" diyenlerin, Galatasaray'ın bu kupayı fazla ciddiye aldığını söylüyorlar. Belki de doğrudur. Seneler önce gelen bir başarıyı belki fazla dillendirmiştir Galatasaray. Fakat, bir dönem Fenerbahçe'nin ezeli rakibini 6-0 yendiği maça ithafen, FB TV'de "Yer6" isimli bir program yapması, "İyi ki bir UEFA kupaları var"a tezat bir yaklaşım. Galatasaray'lılar ilk defa dışarıdan Türkiye'ye getirilmiş bir kupanın haklı gururunu dillendiriyorlar. Fenerbahçe bir maçın skoruna göre, dillendirmeyi bırakın programlar yapıyor.

Peki, skoru dinlendirdin. Senelerdir Türk futboluna büyük emek harcamış Fatih Terim'in 250. maçına çıktığı hafta, onu bu programda yer altına sokma çabası nedendir? Youtube video'su kıvamında hazırlanmış bir rezil video'yu kendi resmi TV kanalında yayınlamak, Fenerbahçe'yi yüceltiyor mu? Aynı tarz aşağılık bir video Aykut Kocaman hedef alınıp GS TV'de yayınlansaydı, eminim ki Fatih Terim buna tepkisini gösterirdi. Aziz Yıldırım başkanlığındaki bir kulübün, kendi TV kanalında böyle bir video'yu yayınlaması pek de şaşırtıcı olmamalı tabii.

Hiç yorum yok: