13 Ocak 2013 Pazar

Sneijder Gel(me)di!

Ntvspor dün "Sneijder Galatasaray'da" 'son dakikası'nı verirken, Galatasaray cephesi "Görüşmeler devam ediyor" dedi. Demek ki Ntvspor'un haberi yalandı.

Galatasaray kulübü başkanı ve yardımcısı Sneijder konusunda olumlu adım atsalar da daha kesin bir şey olmadığını %100 bitmeden "oldu" demeyeceklerini açıkladılar.

Taraftar bu açıklamaları iyi algılayıp, "gelirse süper" fikrini benimseyip, "gelmese de yapacak bir şey yok" olayını kabullenmişlerdi.

Ntvspor'un "Sneijder Galatasaray'da" haberinden sonra ister istemez işler biraz sapıyor.

Ntvspor ülkenin en çok takip edilen spor kanallarından. Onların ağzından böyle büyük bir transferin gerçekleştiğini duyunca inanmanız pek mümkün. Taraftar inanır, heyecanlanır.

Taraftar dün son dakika haberi olan" Sneijder Galatasaray'da" haberinden sonra, Sneijder "Daha düşünmek için zamanım var" açıklamalarını yapıyor. Taraftar tabii ki hayalkırılığına uğrar.

Ülkenin en çok takip edilen spor basın organlarından biri olan Ntvspor'un daha sağlıklı haber yapması gerekir. Taraftar tabii ki inanır. Tabii sonra Sneijder "Düşüneceğim daha zamanım var" diyince hayalkırıklığına uğrar. Bilinçli taraftar bu yalan haberden sonra, yönetimine yüklenmemeli. Galatasaray cephesi hiçbir zaman "Bu transfer bitti" demedi. Bu haberlerden sonra Ntvspor güvenini yitirmiştir. Bu ne Shaqiri ne Belhanda transferini yanlış duyum üzerine açıklamaya benzer. Ntvspor, Sneijder pozisyonunun en iyi 5 oyuncusundan biriyken, daha güvenilir kaynakları kovalamalıydı.

Hiç yorum yok: