6 Haziran 2010 Pazar

Bedava pasta ve Rijkaard!


Dün gazetelere göz atarken bir tanesinde Rijkaard'ın evliliği ile ilgili bir habere rast geldim ve okumaya başladım. Rijkaard'ın Hollanda'daki evlilik törenine Türk basınından da birileri gitmiş, görüntü almaya v.s. Gidecekler tabi görevleri bu.

Haberde; Hollanda vatandaşı olmayan gazetecilere misafirperver davranılmadığı ve sadece dışarıdan görüntü alınmasına izin verildiği şiddetle vurgulanarak, Hollandalı meslektaşlarının istedikleri gibi yiyip içtikleri ve tek kuruş hesap ödemeden geceyi tamamladıkları söyleniyor. Tahmin edebiliyorum; eğer ben de gazeteci olsam içerde ne var ne yok görmek isterim, görüntü almak isterim. Hatta hesabımın da Hollanda vatandaşı meslektaşlarım gibi töreni düzenleyenler tarafından ödenmesini isterim! Tabi bu Türk gazeteci abilerim istedikleri gibi yiyip içemediklerinden, içeride görüntü alamadıklarından dolayı bunun hırsını almak zorundalar! Rijkaard'ı, Galatasaray yönetimini ve taraftarlarını huzursuz edecek haber çıkararak hemen atağa geçmişler.

Habere göre; Rijkaard'ın evlilik törenine sadece tercümanı Mert ve kaleci antrenörü Nezih Ali'nin katıldığı, Galatasaray yönetiminden ve futbolcularından kimsenin törene davet edilmediği vurgulanıyor. Kardeşim nereden biliyorsun. Belki Adnan Polat çağrıldı da gitmek istemedi? referansın ne? neye dayanarak bunu yazıyorsun? Hadi yazdın; nerden duyduğunu da belirtsene! Bu 2 kişiden başka Galatasaray'dan kimsenin çağrılmamasını da gazeteci enteresan şekilde yorumluyor. Ona göre Galatasaray ile Rijkaard'ın bağları kopmak üzere. Kimsenin günahını almak istemiyormuş ama aklına bu geliyormuş. Peki kardeşim bağlar kopmuş da neden Mehmet Helvacı ve Adnan Polat sezon bittikten sonra Rijkaard'dan memnun oldularını ve gelecek sezon onunla beraber çalışacaklarını defalarca deklare ediyorlar?!

Eğer isteğin bedava düğün pastasından yemek içmekse kardeşim, bunu Rijkaard'ın düğününü düzenleyen insanlarla konuş. Hıncını almak için koskoca Galatasaray kulübü taraftarlarını, futbolcularını ve yönetimini kullanma!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sting'den geliyor oynama şıkıdım şıkıdım..