25 Nisan 2012 Çarşamba

"Goyduk Eğleniyoruz"

(Bu yazı Mehmet Topuz'un Fatih Terim'e "Goyduk Eğleniyoruz" haberinin gerçek olduğu varsayılarak yazılmıştır)



Fatih Terim bırakın Türkiye'deki futbolcuları, yurtdışındaki futbolcu ve futbolseverlerin de sevgi - saygısını kazanmış bir teknik direktör. Kendisi sırf bu sene Galatasaray'ı çalıştırıyor diye, çok önemli yıldızlar Galatasaray'a geldi. "Fatih Terim'in beni istemesi büyük gurur.", "Fatih Terim gibi bir isimle çalışmak için Galatasaray'ı seçtim." cümlelerini sezon başı Galatasaray'a gelen bir çok futbolcudan duyduk. Eboue'nin "Arsene Wenger, Fatih Terim ile çalışmamın benim için iyi olacağını söyledi" demesi de heralde şu paragrafta anlatmak istediklerimizi en iyi anlatan cümle olur.

Durum böyle olunca, Mehmet Topuz gibi milli takımda oynamış bir oyuncunun yaptığı terbiyesizliği anlayamıyorsunuz. Fenerbahçe tribünlerinden bir taraftar soyunma odasında seviniyor olsa, Fatih Terim "Ne Yapıyorsun niye taraftarı tahrik ediyorsun?" dese, belki Mehmet Topuz gibi cevap verir. O da taraftardır dersin geçersin zaten.

Fatih Terim ülke futbolunda en çok sözü geçen isimlerden. Her yerde parmağı olan, saygı duyulan bir insan. Mehmet Topuz bu hareketi yaparken kendi kariyerinde bile sıkıntı yaratabilecek bir durum yarattığının farkında mı acaba? Bir gün Fenerbahçe'de istenmezsen, sırf bu hareketinden dolayı bile sana bazı kapılar kapanmış olabilir. Maçı kazanırsın kaybedersin, fakat Karakterini ve haysiyetini kaybetmişsen onu kazanamazsın.

1 yorum:

WarBlood dedi ki...

açıkcası mehmet topuz'un fatih terim'e bu şekilde konuşacağına ihtimal vermiyorum.herşeyden önce buna cesaret edemez.ayrıca fenerli oyuncular ne zaman böyle abukluklar yapsa sonunda hep hüsrana uğramışlardır,bu sene de aynısı olacak...