2 Haziran 2012 Cumartesi

Sneijder, EURO2012 için hazır!




Belki bir çoğumuz da Wesley gibi düşünüyoruz. O'na göre Avrupa Şampiyonası, Dünya kupasından daha zor. Dünya kupasında kolay rakiplerle karşılaşmak olası. Fakat Avrupa Şampiyonasında, "bu takım bizim milli takımımızın grubunda olsa iyi olur." diyebileceğimiz rakip neredeyse yok. 

Wesley Sneijder, EURO 2012 öncesi turnuva hakkında bazı açıklamalar yaptı:
"Çok zorlu bir turnuva olacak, çünkü bana göre, Avrupa Şampiyonaları her zaman Dünya kupasından bile zor olmuştur. Çünkü hiçbir zaman Afrika'dan ya da 3 puanı kesin alacağınızı düşündüğünüz rakiplerle karşılaşmıyorsunuz. Çok zorlu bir gruptayız. Bu turnuvada bir çok şeye ihtiyacınız var. Şansa ihtiyacınız olduğu kadar, takımdaki her oyuncu fit olmak zorunda."

Sneijder, turnuvaya hazır olduğunu da bu sözlerle açıkladı;
"Ben turnuvaya başlayabilirim. Tamamen hazırım. Tüm hazırlıklarımı yaptığımı söyleyebilirim. Nerede olduğumuza bir baksanıza! Ormanın ortasında! Artık Polonya'ya gitmek istiyorum."
Yıldız oyuncu şampiyonluk için de iddialı konuştu;
"Bu kupayı kazanmak gerçekten çok istiyoruz. Çünkü uzun süredir beraber oynuyoruz, uzun süredir aynı hoca ile çalışıyoruz. Tek düşüncemiz bu kupayı kazanmak." dedi.

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Robbenin performansını merak ediyorum. Bu yılki Finallerde kaybeden sendromunu nasıl atlatacak. Almanya ligini Dortmunda verdiler ligdeki final niteliğindeki son maçı kaybettiler iyi oyun ve dominasyona rağmen. Almanya Kupasını kaybettiler üstelik çok basit hatalar yaptılar. Şampiyonlar ligini kaybettiler hemde evlerinde hemde 3 kez maç onlara dönmesine rağmen.

Aynı şey diğer bayernli oyuncular içinde geçerli.