15 Ocak 2012 Pazar

Galatasaray 5 - Karabükspor 1 | Hızlı Analiz

Muslera olmasa maç ne olurdu bilinmez ama Galatasaray için bu kadar kolay bir maç olmayacaktı, o kesin.

İlk 11 ve saha dizilişi:



Ataklarda sahaya yayılım:



Hakan Balta, sezonun en iyi maçlarından birini çıkarttı. İlk defa atağa çıkmaktan bu kadar çekinmeyerek oynadı. Böylelikle Emre'nin rakip kaleye daha yakın oynamasını da sağlamış oldu. Bir diğer kenarda ise, Ujfalusi ve Kazım birlikteliğinin, diğer kanat kadar başarılı olmasını söylemek güç. Kazım resmen yokları oynadı.


Atak varyasyonu 2:



Semih ve Servet'in, defansı önde kurmaları, Galatasaray kalesinde tehlikeler anlar yaşattı. Ujfalusi ve Semih ikilisindeki uyum, Servet ve Semih ikilisinde gözlemlenemedi.

Değişikler sonrası Galatasaray:



Baros ve Elmander'i 90 dakika sahada tutan Fatih Terim, Sercan'ı sağ açıkta görevlendirdi. Kazım'ın yerine Sercan o bölgede daha etkili gözüktü. Servet'i oyundan çıkarıp, Sabri'yi oyuna alan Terim, böylelikle Ujfalusi'yi kendi bölgesine çekti ve Semih - Ujfalusi ikilisine döndü. Engin Baytar ise sol bölgede, Emre Çolak'ın bölgesinde görevlendirildi. Sol tarafta oynasa da, göbekten içeri dribblinglerle, Karabük kalesinde tehlikeler yarattı. Golünü de bu şekilde attı.


Galatasaray için kolay bir maç olmayacakken, Muslera bu maçı Galatasaray için kolaylaştırdı. Önemli kurtarışlar ile maçın Galatasaray adına tehlikeye girmesini engelledi. Tartışmasız maçın adamı seçiyoruz.

Hiç yorum yok: