13 Ocak 2012 Cuma

Galli Ersun Yanal QPR'da! | Mark Hughes


Galler milli takımı, Blackburn Rovers, Manchester City, Fulham ve son olarak da Queens Park Rangers. İngiltere'nin en iyi 4-5 takımı hariç, diğer takımlar hoca aradığı zaman, ilk isim Mark Hughes oluyor. Bizim Ersun Yanal gibi.

Manchester City'nin başına da bir nevi kurtarıcı olarak geldi. Günü kurtarsın hesabı. Sven-Goran Eriksson'ın takımdan kovulmasıyla, Hughes, City'nin başına geçmişti.

Fulham'ın başına geldiğinde, biz onu bu takıma çok yakıştırmıştık. Büyüklüğü ve çapıyla tam onun tarzı bir takım gibiydi aslında.

Liverpool'un, Roy Hodgson'ı Fulham'dan ayırmasıyla, Fulham Yöneticilerinin ilk durağı Galli Ersun Yanal olmuştu.

Ve kendisi bir devre arası transferi gerçekleştirdi. Mark Hughes QPR'ın yeni menejeri oldu.

İşin kendisi adına en acı tarafı, Blackburn Rovers'daki 4 senelik çalışmasının ardından, artık uzun vadede bir takımda barınamıyor olması. Aynı zamanda, yine Blackburn Rovers'dan sonra, bir planın parçası olarak görev aldığını göremiyoruz. 1-2 senelik "ufak menejerlikler"le geçiyor kariyerinin bu dönemi.

QPR'a transferi de, devre arası gerçekleşmesi nedeniyle bize gösteriyor ki, kendisi yine bir planın parçası değil. Çalıştığı takımlar artık onu, "bir geçiş dönemi menejeri" olarak görüyor. Umarız ki bu defa kendisini, QPR'da bir planın parçası yapabilir.

Hiç yorum yok: