13 Mayıs 2010 Perşembe

Emre Çolak'ın sözleşmesi 2014'e kadar uzatıldı


Frank Rijkaard'ın Galatasaray'a gelişi en çok Serdar Eylik ve Emre Çolak gibi Galatasaray'ın genç oyuncularını heyecanlandırmıştı. Messi gibi bir oyuncuyu Barselona'nın altyapı takımından A takımına çıkaran bir hocadan bu genç oyuncuların beklentisinin büyük olması çok doğaldı.

Emre Çolak Galatasaray'ı sıkı takip eden taraftarların altyapıdan bildiği bir isimdi. Çok hızlı ve teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Dribbling özelliği şuan Süper lig'de forma giyen çoğu oyuncunun üstünde. Şutları da gayet başarılı. Fakat fiziği itibariyle topu saklayabilme ve ikili mücadelelerde ayakta kalabilme özelliği çok düşük. Eğer fiziğini geliştirirse Arda Turan ismini bize unutturabilir.

Bugün anlaşmasını 2014'e kadar uzattı. Şimdi Emre Çolak'ın kendini gösterme zamanıdır. Sahada çabukluk ve taktik antrenmanlarından sonra kendini salona kapama zamanıdır. Güçlenme zamanı yani. Eğer kuvvetlenirse, cesaretci oyunu ve sahip olduğu teknik kapasite ile standart üstü bir oyuncu olabilir. Umarım bu sözleşmeden sonra kendini serip, şımarmaz. Galatasaray'ın büyüklüğünü senelerdir altyapıda oynayan bir oyuncu olarak bizden daha iyi bilmektedir. Böyle bir kulübün kendisi ile 4 sene daha sözleşme uzatması onu çalışmaya teşvik etmeli ve hırslandırmalı. İnşallah istenilen seviyeye kısa zamanda çıkar.

Hiç yorum yok: